Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsehjelp for personer som ikke er bosatt i Lillesand kommune:

Personer som ikke er bosatt i Lillesand og som trenger helsehjelp kan benytte legekontorene i Lillesand, men dette må først skje ved telefonkontakt:

Agderklinikken:                37272200
Blindleia legesenter:         37269130
Dr. Larsen:                         37275015
Dr: Bergbye:                      37274995

Dersom det ikke er mulig å få avtale her, eller hvis telefonsamtale gir grunnlag for mistanke om koronasmitte, skal man bruke legevakten i Kristiansand. Ring 116 117 og gjør en avtale. Åpent hele døgnet. (Bosatte i Lillesand skal fortrinnsvis benytte sin fastlege på dagtid).

Dersom det kun er behov for testing for korona kan dette gjøres ved å ringe korona-teststasjon i Lillesand, tlf 941 60 281. Dette kontoret er kun for testing, og det må gjøres avtale på forhånd. (Adresse Dovreveien 7.) Åpningstid: kl. 08-15 mandag-fredag.

Ved stor pågang må legevakten i Kristiansand benyttes og det må tas kontakt via telefon på forhånd.

Les mer

Organisasjonen

Vårt samfunnsoppdrag er å levere gode tjenester og å sikre god samfunnsutvikling. For å løse fremtidens utfordringer og sikre omdømmet må vi ha en organisasjon som er innovativ, opptatt av forbedring og har kompetente medarbeidere. Verdiene åpenhet, respekt og humor er styrende for de ansattes arbeid.

Administrativt har Lillesand kommune en sektormodell med kommunalsjefer for helse og kultur, skole og barnehage og tekniske tjenester. Det er 21 enheter i kommunen. Disse er ledet av enhetsledere som rapporterer til respektive kommunalsjefer.

#4624214Lillesand by vinter Foto: Roger Edvardsen