Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsehjelp for personer som ikke er bosatt i Lillesand kommune:

Personer som ikke er bosatt i Lillesand og som trenger helsehjelp kan benytte legekontorene i Lillesand, men dette må først skje ved telefonkontakt:

Agderklinikken:                37272200
Blindleia legesenter:         37269130
Dr. Larsen:                         37275015
Dr: Bergbye:                      37274995

Dersom det ikke er mulig å få avtale her, eller hvis telefonsamtale gir grunnlag for mistanke om koronasmitte, skal man bruke legevakten i Kristiansand. Ring 116 117 og gjør en avtale. Åpent hele døgnet. (Bosatte i Lillesand skal fortrinnsvis benytte sin fastlege på dagtid).

Dersom det kun er behov for testing for korona kan dette gjøres ved å ringe korona-teststasjon i Lillesand, tlf 941 60 281. Dette kontoret er kun for testing, og det må gjøres avtale på forhånd. (Adresse Dovreveien 7.) Åpningstid: kl. 08-15 mandag-fredag.

Ved stor pågang må legevakten i Kristiansand benyttes og det må tas kontakt via telefon på forhånd.

Les mer

Hjemmebaserte tjenester

Kommunens tjenestetilbud skal gi best mulig individuelt tilpasset støtte og bistand til innbyggere som har behov for dette. Her finner du informasjon om tjenester det er mulig å få i hjemmet. Som innbygger skal du ha mulighet til å leve og bo selvstendig, og til å ha en aktiv og meningsfylt tilværelse.

Merk: Her under ligger det informasjon om en rekke av våre tjenestetilbud. Imidlertid er det slik at pga korona-situasjonen så er det gjort en del smitteverntiltak som kan ha betydning for hvordan våre tjenesteytere kontaktes, åpningstider etc.

Det er derfor lurt at du leser denne artikkelen som gir deg informasjon om kommunens ulike smitteverntiltak. Vi oppdaterer fortløpende og så raskt som vi klarer.