Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsehjelp for personer som ikke er bosatt i Lillesand kommune:

Personer som ikke er bosatt i Lillesand og som trenger helsehjelp kan benytte legekontorene i Lillesand, men dette må først skje ved telefonkontakt:

Agderklinikken:                37272200
Blindleia legesenter:         37269130
Dr. Larsen:                         37275015
Dr: Bergbye:                      37274995

Dersom det ikke er mulig å få avtale her, eller hvis telefonsamtale gir grunnlag for mistanke om koronasmitte, skal man bruke legevakten i Kristiansand. Ring 116 117 og gjør en avtale. Åpent hele døgnet. (Bosatte i Lillesand skal fortrinnsvis benytte sin fastlege på dagtid).

Dersom det kun er behov for testing for korona kan dette gjøres ved å ringe korona-teststasjon i Lillesand, tlf 941 60 281. Dette kontoret er kun for testing, og det må gjøres avtale på forhånd. (Adresse Dovreveien 7.) Åpningstid: kl. 08-14 mandag-fredag.

Ved stor pågang må legevakten i Kristiansand benyttes og det må tas kontakt via telefon på forhånd.

Les mer

Oppmåling

Birkenes og Lillesand kommuner har fra 2015 inngått samarbeid om en rekke tekniske tjenester; oppmålingstjenesten er en av disse og den er lokalisert i kommunehuset på Birkeland. Kommunene har fortsatt hver sin byggesaksavdeling. 

Oppmålingsavdelingen har ansvar for blant annet:

  • opprettelse av nye eiendommer. 
  • oppdatering av kart- og matrikkeldata
  • tildeling av adresser
  • seksjoneringer (Merk at spørsmål knyttet til en delingssøknad rettes til den respektive byggesaksavdelingen, som behandler søknaden. Spørsmål etter at delingstillatelse er gitt, rettes til oppmålingsavdelingen i Birkenes, som gjennomfører vedtaket.)