Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsehjelp for personer som ikke er bosatt i Lillesand kommune:

Personer som ikke er bosatt i Lillesand og som trenger helsehjelp kan benytte legekontorene i Lillesand, men dette må først skje ved telefonkontakt:

Agderklinikken:                37272200
Blindleia legesenter:         37269130
Dr. Larsen:                         37275015
Dr: Bergbye:                      37274995

Dersom det ikke er mulig å få avtale her, eller hvis telefonsamtale gir grunnlag for mistanke om koronasmitte, skal man bruke legevakten i Kristiansand. Ring 116 117 og gjør en avtale. Åpent hele døgnet. (Bosatte i Lillesand skal fortrinnsvis benytte sin fastlege på dagtid).

Dersom det kun er behov for testing for korona kan dette gjøres ved å ringe korona-teststasjon i Lillesand, tlf 941 60 281. Dette kontoret er kun for testing, og det må gjøres avtale på forhånd. (Adresse Dovreveien 7.) Åpningstid: kl. 08-14 mandag-fredag.

Ved stor pågang må legevakten i Kristiansand benyttes og det må tas kontakt via telefon på forhånd.

Les mer

Spesialpedagogisk team

Oppdatert 15. juli 2020

Spesialpedagogisk team (SPT) utfører spesialpedagogisk hjelp i henhold til lov om barnehager kap. V A spesialpedagogisk hjelp, tegnspråkopplæring mm.

De ansatte i teamet gir spesialpedagogisk hjelp direkte til enkeltbarn, grupper og veiledning til ansatte i alle barnehagene i Lillesand.

SPT bidrar også med foreldreveiledning og deltar i møtevirksomhet i tilknytning til barnet.

SPT består av spesialpedagoger, barnehagelærere og miljøterapeuter med utdannelse innen feltet og erfaring med barn med særlige behov.

Den spesialpedagogiske hjelpen kan blant annet dreie seg om støtte i sosial, språklig, motorisk og kognitiv utvikling hos barnet.

SPT samarbeider med barnehagene og forsøker å tilpasse den spesialpedagogiske hjelpen slik at barnet opplever seg som en inkludert og verdifull ressurs for barnegruppen.

 

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker

Kontakt

Spesialpedagogisk team:

Avdelingsleder: Yngvild Schulstad Knutson / yngknu@lillesand.kommune.no

Husk at hvis du kontakter oss via epost så skal du ikke oppgi noen sensitive personopplysninger, som f.eks. helseopplysninger.