-Vi ser frem til Gunnufsens bidrag til å styrke kulturlivet i Lillesand og ønsker den nye kultursjefen hjertelig velkommen til teamet, sier kommunedirektør Guri Ulltveit-Moe.

Gunnufsens omfattende erfaring innen festival- og kultursektoren mener vi vil gjøre han til et verdifullt tilskudd i kommunen. Gunnufsen har tidligere roller som festivalsjef, kunstnerisk leder og daglig leder ved flere anerkjente festivaler. Han har også en solid utdanningsbakgrunn, inkludert en MA i Arts Administration fra City University London. 

-Jeg gleder meg til å påta meg rollen som kultursjef. Å skape kulturopplevelser for alle, samt å dele glede med andre er noe jeg virkelig ser frem til. Vi må sikre at det spesielle og karakteristiske ved byen vår bevares, samtidig som vi  har et åpent syn på fremtiden, uttaler den kommende kultursjefen.

Enheten til den nye kultursjefen vil stå for flere viktige arrangementer, inkludert UKM, kulturnatta, kulturminnedagen, utdeling av kulturprisen og mer. Kultursjefen vil også få ansvaret for å bygge opp et team innenfor den nye organisatoriske strukturen, med ansvar for kulturkontoret, biblioteket, kulturskolen, museet, e-teateret, reiseliv og kommunetorget. 

Gunnufsen vil være med på å forme fremtiden for kulturlivet i Lillesand gjennom å styrke Lillesands nasjonale kulturverninteresser samtidig som å videreutvikle kommunens renomme som en attraktiv kultur- og reiselivskommune.