Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
:

Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap

    Les mer
A A A

Vedtatt forskrift for Lillesand kommune om stenging av campingplasser, bobilcamping, kommunale oppstillingsplasser for bobiler og gjestehavner, for begrensning av koronasmitte

Publisert
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Koronavirus

Forskrift om stenging av campingplasser, bobilcamping, kommunale oppstillingsplasser for bobiler og gjestehavner, for begrensning av koronasmitte, Lillesand kommune

Hjemmel: Fastsatt av kommuneoverlegen i Lillesand kommune 27. mars 2020 med hjemmel i lov 5. august 1994 nr. 55 om vern mot smittsomme sykdommer § 4-1 femte ledd, jf. første ledd.

For å begrense smittespredningen av koronaviruset ytterligere, gir kommuneoverlegen med hjemmel i smittevernloven § 4-1, femte ledd jf. § 4-1, første ledd b, følgende forskrift:

§ 1.Campingplasser, bobilcamping, herunder kommunale oppstillingsplasser for bobiler, og gjestehavner skal holdes stengt. Unntak gjelder for dagsbesøk for å ivareta nødvendig tilsyn og vedlikehold.

§ 2.Lillesand kommune påtar seg ikke økonomisk ansvar som følge av pålagte tiltak.
 

§ 3.Forskriften trer i kraft straks, og gjelder inntil videre, den oppheves så snart det ikke er behov for begrensingene, jf. smittevernloven § 4-1, femte ledd.

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker