- For at alt skal gå bra med innspillingen av Mesternes mester trenger vi hjelp fra dere innbyggere, sier ordfører Einar Holmer-Hoven og næringssjef Merete Holtan.

Hvor innspillingen finner sted og hva som skjer er topphemmelig og vil ikke bli annonsert, slik at vi beholder spenningen til serien går på lufta. Dersom du plutselig skulle møte på produksjonsteamet er det viktig at du trekker deg bort.  

- Vi skjønner at dette er spennende og at folk er nysgjerrige. Om du likevel får sett eller hører noe om konkurransene, er det flott om du holder det for deg selv. Det er mange som gleder seg til å se dette på TV og ikke ønsker å vite noe på forhånd, sier ordføreren.

“Koronafast” i Norge

Det populære TV-programmet der tidligere idrettsstjerner måler krefter blir vanligvis spilt inn i utlandet. Men da Covid-19-pandemien i fjor gjorde at Norge stengte grensene valgte produsenten for første gang å spille inn i Norge – selvsagt på Sørlandet. 1,5 millioner seere satt klistret foran skjermen og så utøverne takle stadig nye utfordringer i traktene rundt Arendal og Grimstad. Men i år er det altså i Kristiansandsregionen, fra Lillesand i øst til Søgne i vest at mesterne skal utfolde seg. Og vi kan glede oss til nok en vinter med fantastiske TV-bilder fra en deilig Sørlands-sommer.

For at suksessen skal gjentas er det fortsatt viktig at produksjonen og deltakerne skjermes av smittevernhensyn.

Hjelp produksjonen ved å holde avstand

- At de også i år kommer tilbake til Sørlandet synes vi er gøy. Spesielt bra er det at de har valgt Lillesand som base. Da er det viktig at vi er med på å hjelpe produksjonsteamet til å gjøre en god jobb. Dette kan vi gjøre med å holde avstand og respektere beskjeder fra produksjonen, sier Holtan.

Ordføreren gleder seg til neste sesong av programmet.

- Vi håper at deltagerne og produksjonen får et godt opphold på Sørlandet, og at vi får en spennende sesong med flotte Tv-bilder fra Lillesand og regionen. Lykke til til årets deltakere!