Barnetoget vil starte som vanlig fra Fagertun og ta turen ned til Lillesand kirke, mens borgertoget følger en lignende rute, men avslutter ved Havnetomta, hvor folkefesten vil finne sted. Disse endringene kommer som et resultat av nødvendige veisperringer i og rundt sentrum.

"Selv om vi må gjøre noen endringer, sikrer vi at feiringen blir like spesiell og minneverdig som alltid," sier en talsperson for 17. mai komiteen i Lillesand. "Vi har lagt til rette for at alle skal kunne nyte dagen med god stemning og fine opplevelser."

Veier inn til Lillesand sentrum vil være stengt for biltrafikk fra klokken 06:00 på nasjonaldagen, og vil gjenåpne først etter at folkefesten på Havnetomta er over. Dette inkluderer Øvregate ved kryss Sypressgate, Skolegata ved kryss Smedmyrgata, og Fagertunveien ved kryss Østre Kystvei.

For beboere og besøkende som planlegger sin 17. mai i Lillesand, anbefales det å ta en titt på kartet som viser årets togruter og sperringer for å planlegge dagen best mulig.

Til tross for endringer i ruter og noen veisperringer, er stemningen i byen forventet å være høy. 17. mai komiteen har jobbet hardt for å sikre at både barn og voksne får en feiring de sent vil glemme. Både for barn og voksne, ligger alt til rette for en festdag i ekte norsk ånd.

"Folkefesten på Havnetomta blir et høydepunkt, med underholdning. Vi håper dette blir et nytt og spennende tilskudd til vår 17. mai-feiring," avslutter talspersonen.

Lillesand kommune ønsker alle en riktig god 17. mai!

Les mer om program og kart her:Årets 17. mai-feiring i Lillesand kommune