Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsehjelp for personer som ikke er bosatt i Lillesand kommune:

Personer som ikke er bosatt i Lillesand og som trenger helsehjelp kan benytte legekontorene i Lillesand, men dette må først skje ved telefonkontakt:

Agderklinikken:                37272200
Blindleia legesenter:         37269130
Dr. Larsen:                         37275015
Dr: Bergbye:                      37274995

Dersom det ikke er mulig å få avtale her, eller hvis telefonsamtale gir grunnlag for mistanke om koronasmitte, skal man bruke legevakten i Kristiansand. Ring 116 117 og gjør en avtale. Åpent hele døgnet. (Bosatte i Lillesand skal fortrinnsvis benytte sin fastlege på dagtid).

Dersom det kun er behov for testing for korona kan dette gjøres ved å ringe korona-teststasjon i Lillesand, tlf 941 60 281. Dette kontoret er kun for testing, og det må gjøres avtale på forhånd. (Adresse Dovreveien 7.) Åpningstid: kl. 08-14 mandag-fredag.

Ved stor pågang må legevakten i Kristiansand benyttes og det må tas kontakt via telefon på forhånd.

Les mer

Turist i Lillesand

Velkommen til idylliske Lillesand. Vi håper at informasjonen som ligger tilgjengelig på innbyggerportalen vår kan være en hjelp for deg som har lyst å oppleve Lillesand. Om du kommer med båt, bil, sykkel eller buss er du hjertelig velkommen til Lillesand. 

Lillesand WIFI - er en gratis tjeneste for trådløst nett fra Lillesand kommune. Nettet er tilgjengelig utendørs i sentrum og i enkelte kommunale bygg. (Lillesand WIFI vil i løpet av 2020 også bli tilgjengelig ved Indre Årsnes i Høvåg.)

Sommer og sol Foto: