Gravearbeid i Lillesand kommunes veier

Beskrivelse

Gravereglene gjelder for graving i kommunal veg i Lillesand kommune. Alle som skal grave i offentlige gater, veger eller plasser må skriftlig søke Lillesand kommune om gravetillatelse.

Retningslinjer for gravearbeid i kommunal vei i Lillesand kommune

Private som har behov for graving i kommunale veger må søke om gravetillatelse gjennom et autorisert firma. Gravingen utføres fortrinnsvis i asfaltsesongen og firmaet er ansvarlig for grøften inntil den blir asfaltert.

Søknad om gravetillatelse

Betalingsgebyr finner du her.

Egenkontrollskjema - asfalt

Egenkontrollskjema sendes til Driftsavdelingen når grøft er ferdig asfaltert eller ved henvendelse. Skjema og gravetillatelse skal foreligge på arbeidsstedet og kunne fremvises.

Egenkontrollskjema - asfalt og fresing (PDF-format)

Egenkontrollskjema - asfalt og fresing (Word-format)

Ferdigmelding (egenkontrollskjema) for gravearbeider

Eier:

Fagleder for Miljø og samferdsel

13.09.2010
25.06.2015

Ved en krisesituasjon (etter åpningstid) hvor det ikke er nærliggende å ringe aktuelt nødnummer: Ring 47659999