Velkommen til Lillesand kommunes hovedside på Facebook

Mange av tjenestene våre har i flere år brukt Facebook for å spre informasjon. Nå får kommunen også en offisiell hovedside.

Her får du nyttig informasjon fra kommunen og glimt fra Lillesand.

All viktig informasjon fra Lillesand kommune finner du også på nettsidene våre. Ingen må ha konto på sosiale medier for å være oppdatert på informasjon fra kommunen.

Gi oss gjerne spørsmål og kommentarer! Vi svarer så snart vi har anledning. Det er m
edarbeiderne i kommunetorget og andre informasjonsmedarbeidere som ivaretar dette

Saker som krever saksbehandling sender du til postmottak@lillesand.kommune.no eller til Pb. 23, 4791 Lillesand. Vi driver ikke med saksbehandling på Facebook.

Lillesand kommune sletter innlegg og kommentarer som inneholder upassende språk, som angriper person i stedet for sak, eller som trår over grensene for personvernet. Å være uenig med kommunen er selvsagt ok.

Med hilsen

Lillesand kommune