Skatt sør tilbyr gratis kurs for nye næringsdrivende i 2016

Kurset inneholder grunnleggende informasjon om skatt, merverdiavgift, elektronisk innlevering og litt om krav til regnskap.

Det passer derfor også for dere som går med tanker om å starte, men som ennå ikke har registrert organisasjonsnummer i Enhetsregisteret.

Varighet er 3,5 timer som gjennomføres enten på kvelds- eller dagtid. Merk at det er separate kurs for de to organisasjonsformene enkeltpersonforetak og aksjeselskap.

Kursene kjøres i Kristiansand, Skien, Tønsberg og Drammen.

Sted/dato og mulighet for påmelding finner dere her: www.skatteetaten.no/kurs.

Det er satt opp kurs på engelsk for innehavere av enkeltpersonforetak. Kursene i Skatt sør arrangeres i første halvdel av mai 2016 – informasjon og mulighet for påmelding:  www.skatteetaten.no/kurs.

20.04.2016
20.04.2018