Foto: Lillesand kommune

Mobbeombudet i Lillesand

Mobbeombudet har alltid barnas interesser og behov som hovedfokus.

Mobbeombudet i Lillesand er tilgjengelig for alle barn/unge, foreldre, samt barnehager og skoler i kommunen.

Mobbeombudets hovedoppgaver er:

• Bistå barn, unge, foresatte, barnehage og skole i saker som oppleves vanskelige.
  • Initiere tiltak som bedrer det psykososiale miljøet og hindrer mobbing eller krenkelser i barnehagen, på skolen og på fritiden.
  • Samarbeide tett med barnehage, skole og med beredskapsteamet mot mobbing.

• Gi informasjon, råd og veiledning om barns, unges og foresattes rettigheter.

Dersom du eller noen du kjenner har behov for å snakke med mobbeombudet, kan jeg kontaktes på:

• Mobil 901 31 448 (ring eller send SMS)
  • Evt. kommunens sentralbord tlf. 37261500 (på dagtid)

Du kan også bruke min epost, men kun for å be om og avtale møter:

(Det må nemlig ikke sendes sensitive opplysninger - som personopplysninger og informasjon om sak - pr. epost.)

26.09.2017
07.12.2017

Ved en krisesituasjon (etter åpningstid) hvor det ikke er nærliggende å ringe aktuelt nødnummer: Ring 47659999