Guri Ulltveit-Moe er enstemmig innstilt til stillingen som ny rådmann

I ekstraordinært bystyremøte onsdag 28. juni innstilles Guri Ulltveit-Moe enstemmig av innstillingsutvalget, til stillingen som ny rådmann i Lillesand kommune.

Ulltveit-Moe er utdannet sivilingeniør. Hun har solid erfaring og kompetanse innen ledelse, offentlig forvaltning og plan- og utviklingsarbeid i kommunal sektor som tidligere rådmann og plan- kommunalteknisk sjef i Elverum kommune. Hun har annen relevant erfaring fra stilling som avdelingsdirektør i Miljøverndepartementet, seksjonssjef i Statens Vegvesen og konsulent i Asplan Viak.

Guri Ulltveit-Moe er i dag kommunalsjef samfunn og miljø i Grimstad kommune, der hun har vært ansatt siden 2015. Hun er 55 år og bosatt i Froland.

Arne Thomassen
Ordfører