Foto: Anders Martinsen/ Knutepunkt Sørlandet

Gratis WiFi i Lillesand sentrum – og ny nettportal

Besøkere i Lillesand sentrum får nå gratis tilgang til trådløst nett i store deler av sentrum. Tilbudet er etablert i et samarbeid mellom Lillesand kommune, Lillesands Sparebank og Lillesand Vekst.

Kommunen og banken har i fellesskap finansiert og plassert ut aksesspunkt over hele sentrum, fra Kokkenes til Strykebolten rundt havnebassenget, og opp til Ketil Moes plass.

I tillegg lanseres www.lillesand.no som en portal for Lillesand. Den vil være startside for alle som bruker det trådløse nettet, men vil også være en nettside for besøkere og innbyggere med aktuell informasjon om Lillesand.

24.05.2017
21.09.2017