Fra vestre: Arve Lindvig fra Vest-Agder-museet som gir opplæring i programmet til Agderbilder, deretter Svein E. Aslaksen, Niels Damgaard, Jostein Blokhus og Trygve E. Tønnesen. Vidar Sørbotten var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Lillesand kommune

GAMLE LILLESANDSBILDER TILGJENGELIGE PÅ NETTET

Lillesand by- og sjøfartsmuseum har denne sommeren fokus på bilder fra Lillesand sentrum med visninger i hele byrommet, på Tollboden og i hovedmuseet.

Nå har museet i tillegg (med hjelp av Vestre Moland og Lillesand Historielag) fått lagt ut bortimot 100 gamle lillesandsbilder digitalt på Agderbilder til trygg fremtidig oppbevaring og til glede for offentligheten! Flere bilder vil følge etterhvert.

Ved hjelp av frivillige fra fotogruppen kommet godt i gang gjennom vinteren. Gruppen består av Niels Damgaard, Vidar Sørbotten, Svein E. Aslaksen, Jostein Blokhus og Trygve E. Tønnesen for å nevne noen. Og så må det nevnes tilgangen til gamle fotoalbum fra blant annet Helge Haldorsen, Solveig Hansen og Marthe Sløgedal.

05.07.2017
06.11.2017