Foto: Lise Marit Håvemoen

De er her for dere unge i Lillesand og Birkenes

Gjertine og Sarah er Feltteamet. Feltteamet er tilgjengelige for ungdom i Lillesand og Birkenes i hele sommer.

Det er sommer, og mange gleder seg til ferie med lange, late dager uten lekser eller jobb. For noen kan dagene likevel bli litt vel lange og litt vel mange. Hvis du ikke fikk den sommerjobben du ønsket deg, det er mye bråk hjemme, du sliter med vonde tanker og følelser eller du ruser deg, så kan sommeren rett og slett bli en vanskelig tid. Heldigvis finnes det noen du kan kontakte hvis det er noe du, eller noen du kjenner, ønsker hjelp til.

Gjertine og Sarah er Feltteamet. Feltteamet er tilgjengelig for ungdom i Lillesand og Birkenes i hele sommer. Feltteamet er et lavterskeltilbud for deg mellom 13 og 20 år. Du kan nå Gjertine og Sarah på 92061994 / 95804481 så kan dere gjøre en avtale direkte.

Gjertine og Sarah vil være til stede på uteområder der ungdom møtes, som i sentrum i begge kommunene og andre aktuelle steder.

Torsdager fra kl. 16.30-21.00 vil de ha åpent på Cafe Huset i Lillesand.

Feltteamet ønsker å komme i kontakt med og bli kjent med ungdom i Lillesand og Birkenes. De er trygge, tydelige voksne med taushetsplikt, som kjenner systemet og kan lose ungdom videre hvis de har behov for det. Dere unge kan kontakte teamet i forhold til mange typer utfordringer.

- Noen har det kjipt hjemme, noen sliter med psykiske problemer, noen har rusproblemer, og noen trenger hjelp til å rydde opp i ting som har klusset seg til. Vi kan treffe ungdom der det passer for dem, sier Gjertine og Sarah

- Ungdommene kan snakke med oss om det meste. Det kan være om alt fra ting som gjør livet vanskelig, til at de ønsker å komme i gang med noe på fritida.

Feltteamet er ikke kontrollører, men ønsker å bygge tillit til ungdommene, slik at de tar kontakt når de har behov for det.

- Vi ser frem til en fin sommer i Lillesand og Birkenes, sier Gjertine og Sarah.

13.07.2017
13.07.2017