Foto: Roger Edvardsen

Nærinformasjon om vann- og avløpssanering, kabelarbeider og gatelys Solgård, Lyngveien, Parkveien, Høygilts kleiv, Sandsmyra, Solkollen, Solheimsveien, Bergstø/ Nedre Tingsaker

Lillesand kommune er i sluttfasen av graveprosjekter i områdene Solgård, Lyngveien, Parkveien, Høygilts kleiv, Sandsmyra Solkollen, Bergstø og Solheimsveien. Kommunens VA-saneringsarbeider er stort sett ferdigstilt bortsett fra noe gjenstående VA-saneringsarbeid i Høygilts kleiv samt over eiendommer mellom Parkveien og Lyngveien.

Her finner du mer informasjon om saken.

21.12.2016
31.01.2017