Tilskuddsordninger

Det finnes en rekke støtteordninger for frivillige lag og foreninger.

Lillesand kommune deler hvert år ut kulturmidler, og administrerer den lokale søknadsprosessen til spillemidler og andre statlige og fylkeskommunale midler.

De viktigste tilskuddsordningene:

Andre støtteordninger:

• Ungdomsrådets frie midler. Lillesand ungdomsråd (LUR) deler hvert år ut midler til tiltak som kommer barn og unge i Lillesand til gode.
  • Tilskudd til trossamfunn

Se tjenestebeskrivelser i høyremeny.

Kommunen bidrar med veiledning og informasjon om alle disse ordningene samt private tilskuddsordninger, legater, m m. Ta kontakt med kulturkontoret.

30.05.2011
29.06.2016

Ved en krisesituasjon (etter åpningstid) hvor det ikke er nærliggende å ringe aktuelt nødnummer: Ring 47659999